Koffie-bonZaanse mantelzorgers ontvangen Zaanse Cadeaubon

Bent u een mantelzorger of zorgt er iemand voor u die u graag in het zonnetje wilt zetten? Vraag dan de Zaanse Cadeaubon aan bij gemeente Zaanstad. Ook in te leveren bij Massagepraktijk Balansz!

De gemeente Zaanstad en de Zaanse ondernemers waarderen de inzet van mantelzorgers. Daarom willen wij u graag een Zaanse cadeaubon aanbieden. Zorgt u voor uw kind, uw partner of een vriend? Meld u aan voor de Zaanse cadeaubon! Deze kunt u inleveren bij diverse winkels en bedrijven in gemeente Zaanstad. Massagepraktijk Balansz accepteert deze bon ook. Dan kunt u even tijd voor uzelf pakken om weer op te laden. Klik hier voor het overzicht.

Hoe kunt u zich aanmelden
Om deze waardering thuis te ontvangen, kunt u zich op http://www.swtzaanstad.nl/mantelzorg%20 aanmelden. U kunt dit doen tot en met 31 december 2015. De bon ontvangt u in november 2015 of januari 2016. Om in aanmerking te komen voor de cadeaubon, moet u in 2015 minimaal 250 uur zorg (verdeeld over het hele jaar) hebben gegeven, of in de afgelopen 3 maanden 6 uur per week.

Uw mantelzorger bedanken?
Woont u in gemeente Zaanstad en wilt u uw mantelzorger bedanken door hem of haar aan te melden voor de cadeaubon? Dan kan dat ook! De mantelzorger moet wel minimaal 12 jaar oud zijn. U kunt hem of haar tot en met 31 december 2015 aanmelden op www.swtzaanstad.nl/mantelzorg.

 

Vertel uw netwerk over ons