Over massagepraktijk Balansz

De masseur

Mijn naam is Iris Maier. Na een leven met zeer uiteenlopende professies en bezigheden, ging in 2017 bij mij het roer om en begon ik aan de opleiding tot massagetherapeut aan de Akademie voor Massage en Beweging te Amsterdam. Ik ben inmiddels derde jaars en heb ik een heel arsenaal aan technieken tot mijn beschikking en leer ik steeds meer bij.
Iris

Ik ben bijzonder geïnteresseerd in bindweefseltechnieken, stressregulatie en het zelfherstellend vermogen van de mens. Ik sta vaak versteld van wat de verschillende technieken en leefstijl bij een mens teweeg kunnen brengen. In de jaren voor ik met de opleiding begon, hield ik een blog bij over voeding en gezondheid en was ik bezig om leefstijl coach te worden. Door een aantal grote veranderingen in mijn privéleven, was ik me gaan realiseren hoe enorm belangrijk stressregulatie is en verschoof mijn focus van vooral voeding meer naar stressmanagement en de regulatie van het zenuwstelsel.

Eind 2019 ben ik daarom naast mijn massagetherapie opleiding ook de SE (Somatic Experience) opleiding voor lichaamsgerichte traumatherapie gestart. Bovendien volgde ik de training Smart Body, Smart Mind van Irene Lyon. Derhalve ben ik trauma bewust.

Wil je hier meer over weten of verder kijken naar jouw (overlevings) patronen en strategiën in plaats van zo nu en dan een onderhoudsbeurt of pure ontspanning, houd dan de website of mijn Facebookpagina in de gaten, want binnenkort is het ook mogelijk om een serie oefensessies massagetherapie te boeken!

In 2018 ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Castricum en ben ik gaan werken als zzp-er bij verschillende massagesalons en wellnesscentra.

Praktijkruimte

praktijkruimte-balanszDe praktijkruimte bevindt zich in de Fysiotherapie praktijk Wilskracht te Wormerveer. De praktijk is geopend op dinsdag en woensdag.
Op de donderdagen en vrijdagen is het tevens mogelijk een massage in Castricum te boeken.

Vergoeding bij de zorgverzekering

Mijn behandelingen worden (nog) niet vergoed door een zorgverzekeraar. Vanaf 2021 zal het mogelijk worden de behandeling gedeeltelijk vergoed te krijgen.