Nu ook Dorn-techniek bij Balansz

Hoewel de naam van de praktijk Balansz Sportmassage is, worden er veel meer behandelingen aangeboden dan alleen sportmassage. In de loop der jaren zijn daar een aantal behandelmethoden bijgekomen. Denk aan manuele lymfedrainage, stoelmassage, medical taping en lymfetaping. Op de pagina’s massages en kinesio taping vindt u hierover meer informatie.

De meest recente toevoeging aan het behandelpakket is Dorn-techniek met of zonder Breuss massage. Met de Dorn-methode wordt op een zachte manier gewrichten en wervelkolom rechtgezet. Hiermee wordt beenlengteverschil opgeheven en de stand van de wervelkolom gecorrigeerd waardoor pijn in de rug, heupen, knieën en andere gewrichten vermindert of zelfs verdwijnt. Ook andere klachten als hoofdpijn en vermoeidheid kunnen hiermee verholpen worden.

De behandeling is kort en pijnloos en kan aangevuld worden met een Breuss massage – een zachte massage van de rug die de wervelkolom iets oprekt en meer ruimte geeft tussen de wervels.

Heeft u last van rugpijn of pijn in gewrichten, probeer eens een Dorn-behandeling. Wellicht helpt een opgeheven scheefstand u wel van uw klachten af. Kijk voor meer informatie op de pagina Dorn techniek.

Vertel uw netwerk over ons