Korting op magnesium

Veel klanten van mij krijgen van mij het advies om magnesiumolie te gaan gebruiken. Dit advies geef ik als deze mensen hele stijve spieren hebben, veel moe zijn, vaak spierpijn hebben, slecht slapen, depressief zijn of veel stress hebben. Veel mensen hebben een magnesiumtekort en dit leidt dan tot o.a. bovenstaande klachten. Zeker als je veel stress hebt, al is het maar tijdelijk, dan heb je zeker een aanvulling nodig. Je lichaam gebruikt in stresssituaties namelijk extra magnesium om bepaalde hormonen aan te kunnen maken. Magnesium is de grote regelaar in ons lichaam. Het is betrokken bij honderden processen en draagt bijvoorbeeld bij aan de werking van onze spieren, de aanmaak van energie en ons waak/slaap ritme.

Soms zeggen mensen dat ze al magnesium slikken. Echter is magnesium innemen in pilvorm niet de efficiëntste manier. Zo’n pil moet namelijk via het maag-darmkanaal ingenomen worden waar dan door de maag de magnesium gesplitst en opgenomen moet worden. En dat doet de maag maar in kleine hoeveelheden. Neem je magnesium in olie of vlokken, dan komt het via de huid direct je lichaam binnen en dan ook nog eens in de puurste vorm. Daarom raadt ik altijd aan magnesiumolie te kopen en deze een paar keer per week ‘s avonds voor het slapen gaan op de voetzolen te spuiten. Of om er een voetenbadje mee te nemen.

Normaal stuurde ik mensen naar de drogist om zelf een flesje te kopen. Maar nu kunnen mijn klanten rechtstreeks bij de producent terecht en daar met 10% korting de producten aanschaffen. Zechsal is een Nederlands bedrijf en hun magnesium komt van eigen bodem. Magnesium is een zout (vroeger ook bekend als epsom zout) dat in Groningen wordt gewonnen en bij Zechsal wordt gemaakt tot de producten die je er in de webshop ziet. Ze hebben ook cosmeticaproducten als dagcreme en deodorant, zeer goed werkende combinatieproducten voor sporters, zuiveringszout om te detoxen en olie met MSM voor sterkere gewrichten. Neem zelf maar eens een kijkje in hun webwinkel.

Ga naar de website van Zechsal
Doe je bestelling en bij het afrekenen vul de de kortingscode in: Balansz
En ontvang 10% korting op je bestelling

 

Vertel uw netwerk over ons