Kennismaken nieuwe masseur/eigenaar

Lieve klanten,

Met ontzettend veel plezier heb ik bijna 10 jaar lang heel mooi werk gedaan in mijn massagepraktijk. Ik heb veel kunnen betekenen voor heel veel mensen en heb ook zelf enorm veel geleerd. Het massagevak is ontzettend breed en boeiend en het heeft mij ook persoonlijk heel veel gebracht. Voor mij is nu de tijd gekomen voor een nieuwe stap in mijn leven. Zoals velen van jullie al weten, gaan wij een nieuw avontuur aan in Italië waar wij de laatste jaren een appartement in de verhuur hebben opgezet (voor de nieuwsgierigen onder jullie, kijk eens op de website van Il Frangionde)! Even lekker genieten van het mooie leven, of zoals Esther Verhoef zo mooi schreef: wonen op vakantie.

Maar niet getreurd, de deuren van mijn praktijk blijven open! Ik heb iemand gevonden die mijn praktijk gaat overnemen:
Iris Maier. Op vrijdag 29 november is mijn laatste werkdag. En vanaf woensdag 4 december start Iris op dezelfde locatie. Iris zal werken op dinsdagmiddag- en avond en op woensdagmiddag. Ze blijft (na 1 december) bereikbaar via het telefoonnummer en mailadres van de praktijk. Vanaf januari zal ze een eigen boekingssysteem gaan gebruiken. Uiteraard zorgen we voor een doorschakeling van de website en e-mail zodat jullie haar makkelijk kunnen vinden.

Kennismakingsactie

Om kennis te kunnen maken met de heerlijke massages van Iris, hebben we voor december een leuke kennismakingsactie opgezet. Deze afspraken zijn nu al te boeken via het online boekingssysteem.

Kennismakingsmassage 45 minuten – € 27,50 (normaal € 40)
Kennismakingsmassage 60 minuten – € 35,-  (normaal € 50)
Kennismakingsmassage 90 minuten – € 50,-  (normaal € 75)

Deze tarieven zijn alleen geldig in december 2019. Dus neem het er eens lekker van in de toch al zo drukke decembermaand!

Dit is Iris

Iris zit op dit moment in het derde jaar van de 4-jarige vakopleiding Massagetherapie in Amsterdam. Dit is een veelzijdige en diepgaande opleiding in verschillende massagetechnieken en bewegingsvormen, lichaamswerk en massagetherapie. Iris werkt al geruime tijd op freelancebasis als masseur bij verschillende centra en kijkt ernaar uit om nu op een eigen plek met eigen klanten aan de slag gaan.

 

 

Ik ga mijn klanten ontzettend missen, maar ben ervan overtuigd dat jullie in zeer goede handen zijn bij Iris!

Veel liefs,

Sandra

 

PS: voor voetreflexologie verwijs ik jullie graag door naar Bianca Tambach van Feetamine VoetreflexPlus in Wormer.
voor Dorn- en Emmett Techniek – behandelingen verwijs ik jullie graag door naar Hannie Husslage van Massage aan de Zaan in Zaandam

Vertel uw netwerk over ons