Herfstdip? Boek een hotstonemassage met € 10 korting!

De herfst komt er weer aan. De klok gaat terug, donkere dagen, vallende blaadjes, regen en wind. Bij sommige mensen komt dit weerbeeld overeen met hun stemming. Maar liefst 5% van de Nederlanders heeft last van een herfstdip. Het liefst zou je lekker in bed kruipen met een dekbed over je hoofd. Belangrijk is om veel daglicht op te vangen. Mooie uitvindingen als wake-up lights geven je ‘s ochtends al een goede kickstart. En ga ook veel naar buiten, al moet je jezelf over die drempel slepen! Stap eens een bushalte eerder uit, doe je boodschappen op de markt, ga een blokje om in je lunchpauze. Al deze kleine dingen kunnen je helpen de winter door te komen.

Bewezen is dat massages bijdragen aan stabiliteit van de gemoedstoestand. De endorfines (gelukshormonen) die vrijkomen dragen daaraan bij. Depressieve mensen varen er wel bij. Daarbij komt dat de diepe warmte van de stenen van de hotstonemassage je een warm en comfortabel gevoel geven. Spieren en gewrichten worden weer soepel. En dat is nou juist wat je nodig hebt!

Ook last van een herfstdip? Verwen jezelf met een heerlijke hotstonemassage. Tot 21 december krijg je een korting van € 10 op deze behandeling bij Massagepraktijk Balansz en kost deze je nu maar € 45.

Boek gelijk een afspraak via de afsprakenapp!

Vertel uw netwerk over ons