Dam tot Dam loop 2015 – voorkom blessures!hardlopen3a

Nog een paar weken en dan is het weer zover. De Dam tot Damloop 2015! Elk jaar doen er steeds meer mensen mee met deze populaire loop. Met het bedrijf, met de atletiekvereniging of gewoon lekker zelf of met een paar vrienden. Ben je nog niet zo bekend met harlopen? Of wil je graag wat meer weten? Kijk dan eens voor tips op de pagina Voorbereiden van de Dam tot Dam website. Goed voorbereiden voorkomt namelijk blessures. En je wilt hem natuurlijk wel uitlopen! Ook de websites Voorkomblessures.nl en Sportzorg.nl geven een paar goede tips met als doel ongeschonden door de strijd te komen.

Toch geblesseerd? Wacht niet te lang met een bezoek aan de fysiotherapeut. Voelt u iets niet lekker soepel bewegen? Of heeft u ergens pijn? Te lang doorlopen kan klachten  verergeren. En dan bent u vaak nog verder van huis. Zorg dat u op tijd een specialist er naar laat kijken zodat u onbezorgd verder kunt trainen. Op de site van De Harloopspecialist van FysioXL vindt u de meest voorkomende klachten. Of loop eens binnen bij de Runnersworld-winkel in Zaandam voor een loopanalyse. Runnersworld Zaandam werkt samen met Gezond Plus in Wormerveer. Ook zijn er regelmatig Fysiotherapeuten van FysioXL op de zaterdagochtend aanwezig om vragen te beantwoorden over blessures. Op hun Facebooksite wordt aangekondigd wanneer zij aanwezig zijn.

Ik help je uiteraard graag om je spieren gezond en soepel te houden. Kom tijdens je trainingsperiode regelmatig bij me langs voor een sportmassage en je zult zien dat je makkelijker loopt en sneller herstelt. Probeer het eens uit en boek gelijk een afspraak!

Vertel uw netwerk over ons