2020 Zit er bijna op en het is me een jaartje wel geweest, dat zal niemand ontkennen. Dat dit nu net moest gebeuren in het jaar dat ik Massagepraktijk Balansz van Sandra overnam… Ik had er toch wel iets andere verwachtingen van, toen ik vorig jaar december vol goede moed begon te masseren bij Balansz, dat kan ik je wel vertellen!

Na lang wikken en wegen heb ik besloten de huur van de praktijk in Wormerveer per 1 januari 2021 op te zeggen. Dit omdat mijn focus inmiddels veel meer ligt bij massagetherapie. Daarom heb ik besloten mij helemaal te richten op mijn andere praktijk (welke nog in oprichting is) voor Bodywork en trauma therapie in Castricum. En dus niet op het (weer) laten groeien van Balansz.

Maar niet getreurd, ik blijf voorlopig gewoon nog masseren, alleen vanaf 1 januari dus niet meer in Wormerveer. Als klant van Balansz, kun je nog altijd terecht in Castricum (het handigst is even een appje te sturen, als je wilt boeken, de openingstijden zijn nogal wisselend). En vind je Castricum te ver, dan kun je mij ook nog boeken via Muller Massage in Assendelft (https://www.mullermassage.nl/). Misschien kende je Muller Massage al, ze zaten voorheen in De Club, maar zijn inmiddels verhuisd naar een fijne nieuwe locatie vlak in de buurt. Je bent er van harte welkom!

Dus veel veranderingen, nieuwe dingen allemaal, maar ik hoop je weer te ontmoeten in Castricum dan wel Assendelft en je daar weer een fijne en ontspannende massage te mogen geven!

Warme groet,
Iris
Massagepraktijk Balansz