Balansz gaat verhuizen

Na vijf jaar is mijn praktijk zo gegroeid dat ik kan gaan uitbreiden. Daarom verhuis ik mijn praktijk na de zomervakantie naar Wormerveer. Fysiotherapiepraktijk Wilskracht biedt mij een eigen ruimte waar ik ook overdag terecht kan. Dit geeft mij de kans mijn praktijk verder uit te bouwen op één locatie. Wel zo handig voor mij en ook zo duidelijk voor mijn klanten.

Vanaf woensdag 19 augustus vinden daarom alle afspraken plaats in de nieuwe praktijkruimte aan de Zaandijkerweg 4 te Wormerveer. Deze praktijk is gevestigd achter de Dekamarkt, aan het water van De Zaan. Klik hier voor een routebeschrijving. In de zomervakantie is de praktijk in het zwembad gesloten van 6 t/m 24 juli. Daarmee komt de woensdagavond voor mijn praktijk te vervallen in die periode. Tot en met zaterdag 25 juli kunt u terecht voor afspraken op donderdagavond en zaterdagochtend in de praktijk van FysioXL in ‘t Kalf in Zaandam.

De praktijk is gesloten wegens vakantie van 27 juli t/m 16 augustus. Daarna ontvang ik u graag in mijn nieuwe praktijkruimte in Wormerveer. Vanaf dan ook op woensdag overdag.

Vertel uw netwerk over ons