Per 1 maart 2019 ben ik gaan samenwerken met Muller Massage. Dit betekent dat mijn praktijk in Wormerveer vanaf nu op zaterdag gesloten is en ik op vrijdagmiddag en -avond en zaterdagochtend (1 x in de 2 weken) werkzaam ben in de praktijk van Sharon Muller in sportcentrum De Club in Assendelft. Sharon is al geruime tijd actief in de massagesector en is een bezig bijtje. Ze werkt samen met verschillende masseurs en op 4 verschillende locaties. Omdat ze nu een vijfde locatie aan het openen is in Heerhugowaard bij Anytime Fitness, heeft ze wat extra handjes nodig. En daarom vul ik wat gaatjes bij haar praktijk in Assendelft en wellicht ook in Heerhugowaard in de toekomst zodra het daar loopt.

Sharon werkt met hetzelfde makkelijke online boekingssysteem als ik. Dus mocht je een afspraak bij mij willen boeken voor vrijdagmiddag of -avond of zaterdag, dan kun je dat doen via haar website.

Uiteraard sta ik het liefst graag voor jullie klaar op de overige dagen in mijn eigen praktijk in Wormerveer, maar het biedt uiteraard wel de mogelijkheid om op andere tijden bij mij terrecht te kunnen. En op de dagen dat ik niet werk, bij mijn nieuwe en ook zeer professionele collega’s in Assendelft.

 

Vertel uw netwerk over ons